Litteratur på dansk og nordisk

 

 

MØRKELÆGNING af mobilstrålingens konsekvenser
Hvordan myndighederne misinformerer om den intensive elektrosmog og de helbredsskader den medfører

af Eva Theilgaard Jacobsen, cand.psych., specialist i psykoterapi og forfatter

 

Eva Theilgaard Jacobsen afdækker i "Mørkelægning af mobilstrålingens konsekvenser", hvordan danske myndigheder holder de negative konsekvenser af elektrosmog skjult for os.

Forfatter og psykolog Eva Theilgaard Jacobsen argumenterer for, at bestrålingen fra blandt andet mobiltelefoner og wi-fi, er grunden til en eksplosion af sygdomme og handicap de senere år. Ved at kigge på den seneste forskning, viser hun, at elektromagnetiske strålinger har skadelige effekter på menneskekroppen.

"Mørkelægning af mobilstrålingens konsekvenser" afslører, at myndighederne ikke bare skjuler, men bevidst misinformerer befolkningen om de skadelige effekter og den kommende katastrofe vi står overfor.

Kan købes her...

Et smukt fængsel
På flugt fra el- og mobilstråling

af Gunilla Ladberg oversat til dansk af Eva Theilgaard Jacobsen, cand.psych., specialist i psykoterapi og forfatter

 

ET SMUKT FÆNGSEL handler om mennesker, som tvinges til at flygte fra deres hjem og arbejde og isolere sig ude i skoven. Elisabeth blev ramt, da hun tog en uddannelse i grafisk form og arbejdede ved computer, men efter 3 uger var hun helt ødelagt, "Jeg var svimmel, havde hjerteproblemer, hud- og øjenproblemer, hovedpine, var træt og helt ukoncentreret". Maria har længe været el-overfølsom. "Det er omtrent som om vi er spedalske eller sådan noget. Men de spedalske fik dog i det mindste deres egen ø, hvor de kunne være og det var anerkendt at de var syge".
Deres historie må fortælles. For den angår os alle. De rammes så uretfærdigt. En eneste ting adskiller dig og mig fra dem der tvinges til at flygte - held! Ikke noget andet.
Kan købes her...

Kortlægning af Bioreaktivitet ved Mikrobølger i Nontermiske Intensiteter

af Kim Horsevad, Biologilærer og Cand.Pæd.

 

Med udgangspunkt i 500 forskningsresultater formidles et grundigt overblik over nuværende forskningsstatus for bioreaktivitet af elektromagnetiske felter i mikrobølgespektrummet. Bogen indledes med et kort, indførende afsnit om RF-fysik, hvorefter de forskellige påvirkningsmekanismer for interaktion mellem elektromagnetiske felter og biologiske systemer beskrives detaljeret. Herefter præsenteres en vid række forskningsresultater. Konklusionerne fra de forskellige forskningsprojekter sættes i relation til videnskabelige organisationers anbefalinger vedr. grænseværdier.

De trådløse samfund

Myter & Fakta

af Bente-Ingrid Bruun, Psykolog

 

Dagligt fristes vi af store annoncer om trådløse produkter. Med mobile bredbånd kan der surfes på nettet med smartphones og en bærbar computer, og de unge føler sigusårlige.Døgnet rundt udsættes vi for trådløs forurening.
Er trådløse markeder vigtigere end sundhed og miljø? Vi misinformeres om sikre grænseværdier, som ikke findes.
Vi fodres med forskningsskabte myter, fakta frasorteres og lægelige advarsler ignoreres.Det er på høje tid med forebyggelse. Børn kan ikke beskytte sig selv imod en usynlig og ukendt fare.

Helbredsskadelige bestrålinger

Forebyg NU!

af Bente-Ingrid Bruun, Psykolog

 

Stråler kan ikke ses, høres eller mærkes af de fleste, men de er en helbredstrussel for sårbare grupper som gravide,børn og el-overfølsomme mennesker. Sundhedsstyrelsen svigter befolkningen og især sårbare grupper, når der undlades forebyggelse af skadevirkninger ved bestråling. Der skal forebygges Nu!

Mobiltelefonins hälsorisker

Fakta om vår tids största miljö- och hälsoskandal

af Mona Nilsson, svensk miljøøkonom, journalist og forfatter

 

Allerede siden 1960'erne har forskere beskrevet et antal sygdomssymptomer som fik navnet "mikrobølgesyndromet" og som opstår når mennesker udsættes for mikrobølger i længere tid. Trods denne viden tillades mobilindustrien at forurene miljøet med mikrobølger. I dag eksponeres vi døgnet rundt for strålingsniveauer som er højere end nogensinde tidligere i historien. Fler og flere mennesker fra forskellige steder i verden vidner i dag om de symptomer som blev beskrevet i mikrobølgedyndromet.  Et stigende antal læger og eksperter advarer om alvorlige konsekvenser. Bogen afslører også WHO's, eksperternes og myndighedernes samarbejde og koblinger til mobilindustrien. 

 

Et Vackert Fängelse

På flykt från el- och mobilstrålning

af Gunilla Ladberg

 

Bogen (på 66 sider) handler om mennesker som på grund af el-overfølsomhed er blevet tvunget til at flygte fra hjem og arbejde og isolere sig ude i skoven.

 

Hent bog (pdf - svensk version)

Hent bog (pdf - engelsk version)

Black on White

VOICES AND WITNESSES ABOUT ELECTRO-HYPERSENSITIVITY THE SWEDISH EXPERIENCE

Indsamlet og redideret af Rigmor Granlund-Lind og John Lind

 

Denne bog blev publiceret i Sverige i 2002 under titlen:

“Svart på vitt - Röster och vittnesmål om elöverkänslighet”.

 

Hent engelsk udgave af bog i pdf

 

Disconnect

The Truth About Cell Phone Radiation, What the Industry Has Done to Hide It, and How to Protect Your Family af Devra Davis, Ph.D., MPH, forsker, professor, foredragsholder og højt anmeldt forfatter

 

Devra Davis præsenterer i sin bog en række nyere forskning som længe har været tilbageholdt for offentligheden. Stråling fra mobiltelefoner er en international nødsituation. Chokerende nok har vor tids mest populære gadget nu vist sig at skade DNA, nedbryde hjernens forsvar og reducere sædtal og samtidig øge hukommelsestab, risiko for Alzheimers sygdom og endog kræft. Børns hjerner der stadig udvikler sig, gør dem særligt sårbare. Og halvdelen af verdens fire milliarder mobiltelefon-brugere er under tyve år.

Litteratur på engelsk

 

 

Overpowered

What Science Tells Us About The Dangers Of Cell Phones and Other Wifi-Age Devices

af Martin Blank, PhD. og ekspert i helbredsrelaterede effekter af elektromagnetisk stråling 

 

Overpowered bringer læserne på tilgængelig og fascinerende facon gennem videnskaben, der indikerer biologiske effekter som følge af lave, ikke-termiske niveauer af ikke-ioniserende elektromagnetisk stråling (niveauer som anses for sikre af nationale og internationale beskyttelses og reguleringsinsitutioner). Strålingen kommer ikke kun fra mobiltelefoner men også mange andre elektroniske enheder, som vi bruger i vores hjem og jobs hver eneste dag.

 

Zapped

Why Your Cell Phone Shouldn't Be Your Alarm Clock and 1,268 Ways to Outsmart the Hazards of Electronic Pollution

af Ann Louise Gittleman, prisbelønned forfatter, ernæringsforsker og klummeskribent i magasinet First for Women

 

En banebrydende redegørelse for de skjulte sandheder om elektrosmog forurening, Zapped er den første omfattende, trin-for-trin guide til at modvirke de usynlige farer hverdagens elektromagnetiske eksponering udgør. Ann Louise Gittleman kombinerer det bedste fra energimedicin med den seneste videnskabelige forskning i et brugervenligt opslagsværk designet til at beskytte dig og din familie. Efter hendes New York Times bestseller bøger om vægttab (The Fat Flush Plan; Fat Flush for Life) tilbyder Gittleman et andet afgørende, pionerarbejde indenfor sundhedsvidenskab i det nye århundrede.

The Force

Living Safely in a World of Electromagnetic Pollution

Af Lyn McLean, Formand for EMRaustralia

 

Teknologi infiltrerer vores liv så hurtigt, at kun få af os stopper op for at overveje de potentielle sundhedsmæssige konsekvenser. Men kan den teknologi der er designet til at forbedre vores liv faktisk være med til at gøre os syge? Forskere har længe ment, at der er en sammenhæng mellem sundhedsproblemer og stråling fra mobiltelefoner, trådløse forbindelser, elkabler og elektroniske enheder. Stråling har været forbundet med problemer såsom depression, træthed, abort, leukæmi hos børn, og selv hjernetumorer. I The Force viser Lyn McLean os, hvorfor elektro-forurening er blandt de vigtigste sundhedsproblemer i vor tid. 

The Powerwatch Handbook

Simple ways to make you and your family safer

Af Alasdair Philips og Jean Philips

 

PowerWatch håndbogen er en simpel guide til elektromagnetiske felter og hvordan man kan reducere deres skadelige virkning. Alasdair og Jean Philips præsenterer deres oplysninger på en praktisk, positiv og livlig måde, i en håndbogsfacon der er nem at følge. EMF niveauer sorteres ved hjælp af et stjernerating system, vigtig information er fremhævet og praktiske tips gives trin-for-trin i punktform.

Electromagnetic Radiation Survival Guide

Step by Step Solutions - Protect Yourself & Family NOW!

Af Dr Jonathan Halpern Ph.D.

 

En praktisk og handlingsrettet guide og reference manual der skridt for skridt fuldstændigt forklarer EMF / EMR detektion og beskyttelse. Bogen dækker de vigtigste EMF / EMR spørgsmål, herunder mobiltelefoner og mobilmaster, smartmetre, tablets, bærbare computere, Wi-Fi, Blue-tooth, højspændingskabler, elektriske apparater og ledninger. Dr. Jonathan Halpern har en omfattende baggrund i sundhedsvidenskab og teknik samt en stor interesse i EMF's rolle for sundhed og sygdom.

Electromagnetic Sensitivity and Electromagnetic Hyper Sensitivity

A Summary

af Michael Bevington, MA (Oxon.), MEd. Formand for Trustees of ES-UK

 

Denne nye udgave er i dobbelt størrelse af den oprindelige som blev offentliggjort i 2010, nu med over 1800 forsknings-referencer. Bogen omfatter videnskabelige opdateringer, quantum biologi, jordforbindelse og følsomhed i planter og dyr. Farvetabeller som viser den store forskel mellem opvarmning og biologiske grænser, der beviser hvordan de officielle retningslinjer for eksponering er helt utilstrækkelige. Bogen indeholder desuden de nuværende diagnostiske og behandlingsmæssige protokoller, en ordliste, afskærmningseksempler samt praktiske råd.

Dirty Electricity

Electrification and the Diseases of Civilization

Af Samuel Milham, MD. MPH

 

Dirty Electricity fortæller historien om Dr. Samuel Milham, den videnskabsmand, der først advarede verden om den skræmmende sammenhæng mellem erhvervsmæssig eksponering for elektromagnetiske felter og sygdom hos mennesker. Milham tager læserne gennem sine tidlige år og uddannelse, der førte til hans opdagelse, at de fleste af det tyvende århundredes livsstilssygdomme, herunder kræft, hjerte-kar-sygdomme, diabetes og selvmord, er forårsaget af eksponering for elektromagnetiske felter. Den seneste tids spredning af radiofrekvent stråling fra mobiltelefoner og master, Wi-Fi og Wi-max-systemer, bredbåndsinternet via elnettet og personligt elektronisk udstyr, kan vi stå over for en truende epidemi af sygelighed og dødelighed. I bogen afslører han de forholdsregler, vi skal tage, personligt og som samfund, for at sameksistere med denne forunderlige men farlige teknologi.

Cell Phones and The Dark Deception

Find Out What You're Not Being Told And Why

Af Carleigh Cooper

 

Alle oplysninger i denne bog bygger på faktuelle statistikker og målbare resultater. Beviserne er afledt af hundredvis af dokumenterede, duplikerede, offentliggjorte og peer-reviewed videnskabelige data fra de mange globale forskningsindsatser af regeringer, verdenskendte forskere, Biofysikere, epidemiologer og branchens hyrede eksperter. Som alle er refereret. Blandt de videnskabelige detaljer i dette tankevækkende og letlæste manuskriptet, indeholder bogen også en sand historie om tragedie og hjertesorg.

An Electronic Silent Spring

Facing the Dangers and Creating Safe Limits

af Katie Singer, PhD

 

Katie Singer fremlægger virkningen af elektrificering og trådløse enheder på mennesker, planter, bi-kolonier og frøer rundt omkring på kloden. Bogen præsenterer løsninger til mennesker der ønsker at reducere deres eksponering for elektromagnetisk stråling. Denne banebrydende bog er for alle der er bekymrede for sundheden og for miljøet og de mennesker og andre skabninger, der bebor vores klode.

Electromagnetism & Life

af Robert O. Becker og Andrew A. Merino

 

Miljøet er nu så grundigt forurenet af menneskeskabte kilder til elektromagnetisk stråling med frekvenser og styrker der aldrig før har været tilstede. Menneskets aktiviteter har sandsynligvis ændret jordens elektromagnetiske baggrund i højere grad, end de har ændret enhver anden fysisk egenskab af jorden. Beviserne viser nu, at det nuværende unormale elektromagnetiske miljø udgør en betydelig sundhedsrisiko. Men der er også positive aspekter af forholdet mellem elektromagnetisme og liv. Kliniske anvendelser af elektromagnetisk energi er stigende, og giver løfter om at udvikle sig til vigtige sundhedsområder i den nærmeste fremtid. Denne bog sammenfatter de forskellige aspekter af den rolle, som elektricitet i biologien spiller.

Cell Phones

Invisible Hazards in the Wireless Age

af Dr. George Carlo (2002)

 

Essential læsning for alle der bruger trådløse telefoner. Med nyheden om den mulige sammenhæng mellem hjernesvulster og mobiltelefonbrug, blev Dr. George Carlo hyret af mobilindustrien i 1993 for at studere sikkerheden af ​​sit produkt. I 1999 blev midlerne til Dr. Carlo's forskning ikke blev fornyet, og industrien søgte at miskreditere ham. Ufortrødent bringer Dr. Carlo nu sin sag og sin insiderviden frem for offentligheden sammen med hans vurdering af farerne ved mikrobølge stråling fra mobiltelefoner. Forfatteren rejser desuden alvorlige spørgsmål om integriteten af ​​mobilindustrien og FDA.

Cellular Telephone - Russian Roulette

A Historical and Scientific Perspective

af Robert C. Kane (2001)

 

Robert C. Kane arbejdede som top-udvikler af mobiltelefoner hos Motorola i årtier. Han døde af en kræfttumor i hjernen i 2004, men ikke uden at forlade denne planet med et vigtigt budskab, som du kan finde i hans bog.
Som forsker og produktdesign ingeniør, har han været direkte involveret med programmer og projekter til design og udvikling af bærbare mobiltelefoner, radiofrekvente mobilradioer, mikroovne, telekommunikationssystemer, video display-systemer og forskning i biologiske virkninger fra 1950 til 1996. Til trods for industriens påstande om sikker-hed, tyder Kanes rapport på, at der var meget mere information til rådighed som indikerer sikkerhedsproblemer end branchen nogensinde har anerkendt.

Chemical and Electrical Hypersensitivity

A Sufferers Memoir

af Jerry Evans (2010)

 

Elektrosensitivitet og multiple kemisk overfølsomhed er invaliderende sygdomme, men mange læger kender for lidt til disse lidelser, eller værre, afviser dem. Denne erindringsbog fortæller én mands oplevelse, da han blev ramt af elektriske og multiple kemisk overfølsomhed i sit arbejde som ingeniør. Starten på sygdommene bliver forklaret, ligesom hans kamp sundhedssystemet, som stort set var fjendtligt indstillet over for hans diagnose. Når symptomerne blev uudholdelige, blev han tvunget til at forlade sit hjem og opsøge et fysisk miljø, der var sundere for ham og hvor han kunne begynde sin helbredelse. Dette er en inspirerende bog til dem, der lever med elektrosensiti-vitet eller multiple kemisk overfølsomhed, og pædagogisk læsning for dem som ønsker at lære om disse forhold.

Health Hazards of Electromagnetic Radiation

A Startling Look At The Effects Of Electropollution On Your Health

af Bruce Fife

 

Forskere har sat elektromagnetisk forurening i forbindelse med stigninger i kræft, fosterskader, depression, indlæringsvanskeligheder, kronisk træthedssyndrom, Alzheimers sygdom og pludselig spædbarnsdødssyndrom. Faren er reel og med stigende brug af elektricitet i vores miljø er det en af grundene til, at mange forskere mener nogle sygdomstyper er stigende. Denne bog tilbyder praktiske måder at beskytte dig mod virkningerne af elektromagnetisk stråling. Du vil lære at tage enkle forebyggende skridt for at reducere eksponering for elektromagnetiske felter.

EMF Health Alert

The #1 Guide for Reducing Electromagnetic Pollution for Better Sleep, Better Focus, & Better Health

af Holly Manion og Alfred Pacheco

 

EMF Health Alert er en læser venlig, nem "hvordan" guide, om hvordan du fjerner de skadelige elektromagnetiske felter (EMF) fra kablede og trådløse enheder i dit hjem og arbejdsplads for at skabe et sundere indeklima. I denne enkle guide, gøres problemet let at forstå, strålingskilderne lette at finde og løsningerne nemme at implementere. Denne vejledning er beregnet til alle, især dem der er interesseret i at lære noget om radiofrekvent (RF) stråling og beskidt elektricitet, der omgiver os i dag i vores verden af ​​digitale teknologier.

Toxic Electricity

af Steven Magee (2012)

 

Tilfældig ømhed og smerter? Træthed? Søvnløshed? Hovedpine? Ansigtssmerter? Ømme øjne? Uregelmæssige hjerteslag? Syge børn? Parforholdesproblemer? Plettet hud? Varm hud? Angst? Toxic Elektricitet tager et kig på det elektriske system og stiller spørgsmålet: Er dette en af menneskehedens farligste opfindelser?

Public Health SOS: The Shadow Side of the Wireless Revolution

af Magda Havas og Camilla Rees (2009)

 

Elektromagnetiske forhold i miljøet har ændret sig betydeligt inden for de seneste 15 år. Dette er til dels på grund af indførelsen af ​​mobile telekommunikationssystemer, som i det væsentlige har ændret graden af ​​offentlighedens elektromagnetiske eksponering. Elektromagnetiske felter er en vigtig faktor for vores biologi, og påvirker ikke bare den menneskelig sundhed generelt, men også processerne i højere nerveaktivitet, herunder adfærd og tankegang. Stråling påvirker direkte den menneskelige hjerne, når folk bruger mobiltelefoner. Det haster at beskytte børns og de fremtidige generationers sundhed fra indflydelse af EMF fra de mobile kommunikationssystemer.

Cell Towers 

Wireless Convenience? or Environmental Hazard?

af B. Blake Levitt (2000)

 

Mobilmaster. De synes at poppe op overalt, ligesom intergalaktiske svampe. Vi ser dem uhensigtsmæssigt placeret i beboelseskvarterer, på skolens grund, i uberørte natur, langs smukke landeveje og naturskønne motorveje - uden hensyn til voldsomme indvendinger fra naboer, forældre og miljøfolk. Masterne er ofte modvilligt placeret på disse steder af de selvsamme mennesker, vi har valgt for at beskytte vores samfund og sundhed. Vores kommunale midler er blevet intimideret af en besværlig bestemmelse i en føderal lov, den såkaldte Mastelov, og ved en aggressiv telekommunikationsindustri, der truer med at sagsøge ved antydning om en afvist ansøgning om rejsning af master. Ingen kvarterer i byerne, naturskønne områder eller historiske steder er fredede for mobilmaster.

EMF Freedom: Solutions for the 21st Century Pollution 

af Elizabeth Plourde Ph.D. (2013)

 

Elektromagnetiske felter kan ikke ses, derfor er det svært at forestille sig, at de ville have en indvirkning på vores helbred. Beviserne skitseret i denne bog viser os dog, at intet kunne være længere fra sandheden. Mobiltelefoner, WiFi-systemer, intelligente målere, mobilmaster og mikrobølgeovne har alle en kumulativ effekt på vores sundhed.
Dr. Plourde har samlet de undersøgelser, der viser sig at cellerne i kroppen fungerer som antenner og påvirkes af det konstante bombardement af radiofrekvenser. Forbrugerne har taget disse teknologier til sig i hele verden. De mere følsomme mennesker føler allerede effekterne og i sidste ende vil alle blive påvirket.

Hvor mange er ved at udvikle hovedpine, migræne og hududslæt, hvor læger ikke er i stand til at fastslå årsagen? Sådanne sundhedsspørgsmål vil blive mere og mere almindelige i takt med strålingens kumulative effekt.

Supplerende litteratur

 

Der findes ligeledes en række gode bøger, der ikke er direkte relateret til stråling og e-stress, men som giver en rigtig god grundviden og baggrundsforståelse for beslægtede emner. Her er et par eksempler.

The Body Electric

Electromagnetism and the foundation of life

Af Robert O. Becker, MD og Gary Selden (1998)

 

The Body Electric fortæller den fascinerende historie om vores bioelektriske selv. Robert O. Becker, som var en pioner indenfor forskning i regenerering af kroppen og elektriske strømme i levende ting, udfordrer den etablerede mekanistiske forståelse af kroppen. Han fandt spor på helingsprocessen på en for længst kasseret teori, at elektricitet er afgørende for livet. Farverig og kontroversiel. En fortælling om fængslende forskning, videnskabelig og medicinsk politik og banebrydende opdagelser, der tilbyder nye muligheder for at bekæmpe sygdomme og udnytte kroppens helbredende kræfter. 

Cross Currents

The Perils of Electropollution - The Promise of Electromedicine

Af Robert O. Becker

 

Bogen forklarer forfatterens undersøgelse af biologiske virkninger af elektromagnetisme. Becker viser, hvordan opdagelsen af elektricitet og magnetisme i den menneskelige krop har ført til en forståelse af, hvordan akupunktur, elektroterapi, homøopati og hypnose menes at arbejde. Og på samme tid, hvordan menneskeskabte elektromagnetiske felter ifølge Dr. Becker, har negativ påvirkning af vores krop. På den praktiske front foreslårDr. Becker metoder til at reducere risikoen fra personlige computere, lysstofrør, elektriske ure, mikrobølgeovne og andet udstyr i hjemmet og kontoret.

Earthing

The most important helsth discovery ever!

Af Clint Ober, Stephen T. Sinatra, Martin Zucker (2. udgave 2014)

 

Opret forbindelse til Jorden og opnå healing! Jorden er en allestedsnærværende kilde til naturlig helbredende energi. Når du har læst denne bog, vil du aldrig se på jorden på samme måde. Vi mennesker, som alle andre levende væsener, er elektriske skabninger på en elektrisk planet, og jorden under os, er mere end noget, vi bare står, går, leger og bygger videre på. Denne inspirerende og veldokumenterede bog forklarer farerne, vi står overfor ved at blive afbrudt fra energien fra Jorden og dens grænseløse lager af frie elektroner. Kunne en stor del af sygdommene kronisk inflammation, dårlig søvn være resultatet af dette? En genial hypotese velbegrundet i videnskaben.

Binyretræthed

Hvordan du kan genvinde energi, vitalitet, livsglæde og et stærkt immunforsvar

Af James L. Wilson

 

Binyretræthed kan have kæmpe effekt på ens velvære og liv, men alt for mange ved alt for lidt om det og lidelsens symptomer. James L. Wilson er ekspert indenfor området og nu sætter han ord på sit speciale i "Binyretræthed".
Føler du dig udbrændt, stresset, ked af det? Har du ikke lyst til sex, ingen lyst til livet eller til at stå op om morgenen? Måske lider du af binyretræthed uden at vide det. Binyrerne skal sørge for kroppens tilpasning af stress både psykisk og fysisk, men hvis de ikke producerer nok binyrebarkhormon opstår der problemer.
"Binyretræthed" lærer dig hvordan du identificerer og kommer af med lidelsen igen.

Intelligente celler

Overbevisningens biologi: De mirakuløse kræfter i bevidsthed og stof

Af Bruce H. Lipton

 

I mange år har Bruce H. Lipton forsket i de mekanismer, hvorigennem celler modtager og behandler information. Bruce er en internationalt, amerikansk anerkendt cellebiolog, og i "Intelligente celler" formidler han sin nye kontroversielle videnskab videre til os læsere på en måde, hvor vi alle kan være med. I "Intelligente celler" får vi et indblik i, hvordan gener og dna bliver styret af signaler uden for cellen gennem det indre miljø, som vi selv skaber gennem blandt andet energimæssige budskaber, der udgår fra vores positive og negative tanker.

Healing is Voltage

The Handbook

Af Jerry L. Tennant, MD

 

Hver celle i kroppen er designet til at fungere ved -20 til -25 millivolt. For at kroppen kan helbredes, må vi danne nye celler. For at danne en ny celle kræves -50 millivolt. Kronisk sygdom opstår, når spændingen falder til under -20 og / eller kan du ikke opnå -50 millivolt til at danne nye celler. Således er kronisk sygdom altid defineret ved at kroppen har en for lav spænding. Denne bog fortæller dig, hvordan man kan måle din spænding i hvert organ, hvordan man kan rette det, og hvordan du kan afgøre, hvorfor din spænding faldt nok til at give dig mulighed for at blive syg.

Folkefiender

Om sannhetens pris og vitenskapens sjel : Andrew Wakefield (vaksiner), Olle Johansson (stråling), Arpad Pusztai (GMO)

Af Troels Skaftnesmo (2012)

 

Sandhedens og frihedens farligste fjender iblandt os, er den kompakte majoritet, siger Henrik Ibsen i sit drama "En Folkefjende". Har disse ord fortsat gyldighed? Er "det store vi" fortsat ligeså unådigt mod tidens "folkefjender"? I denne bog præsenteres tre forskere, som hver på sin måde har oplevet at blive stemplet som "folkefjender": * Andrew Wakefield - vacciner og autisme * Olle Johansson - højfrekvent stråling * ArpadPusztai - genmodifiserede organismer. Hvis disse forskere har ret i deres sager, vil det få dramatiske konsekvenser for mange autoriteter. Og det vil for altid ændre vores fremtid. 

Mørkelygten

Embedsmænd fortæller om politisk tilskæring af tal, jura og fakta

Af Jesper Tynell (2014)

 

Viden om danske embedsmænds arbejdsopgaver og indflydelse er langt fra offentlig viden. Det laves der nu om på med Jesper Tynells "Mørkelygten", der går tæt på embedsmænd i en lang række ministerier.
I løbet af 4 år har den danske journalist fulgt embedsmænd, fuldmægtige, ledere og lignende, der har fortalt om deres arbejdsopgaver og sager. I denne bog er de anonyme, men det giver et stort og nyt overblik over alt det, der normalt mørklægges. Har kan du læse om hvordan sager fremstilles pænest muligt og om jura og meget mere. "Mørkelygten" er en vigtig og alletiders debatbog.

Blinde Pletter

- om lægevidenskabens og sundhedssektorens amputerede virkelighed - en kættersk analyse med fokus på epidemien af energitab (ME/CFS, fibromyalgi, elektrofølsomhed, multipel kemisk sensitivitet m.fl.)

Af Overlæge Henrik Isager (2011)

 

Blinde pletter er en skarp, akademisk analyse, der retter en meget stærk kritik af lægevidenskaben, af lægerne og af den styring medicinalindustrien udøver. Det er en kritik, der har vidtrækkende perspektiver, men den tager sit udgangspunkt i hvad Isager omtaler som den manglende erkendelse af epidemien af energitabssygdomme, de sygdomme, som nævnes i undertitlen og som iflg. Isager har antaget et epidemisk omfang. Hvorfor er epidemien af energitab ikke ankendt som en biologisk realitet eller som et centralt økologisk problem, selv om stærke indicier peger i den retning? spørger Isager. I stedet for psykiatriserer lægerne og sundhedssystemet i vid udstrækning det spektrum af sygdomme som Isager betegner som energitabssygdomme.

Feltet

Jagten på universets hemmelige kraft

Af Lynne McTaggart (2012)

 

Bogen udforsker  det interessante område mellem spiritualitet og videnskab og fremlægger de nyeste teorier baseret på kvantefysik, der beskriver, at alt i universet består af et vibrerende kraftfelt. Mystikere og spirituelle mestre har i årtusinder hævdet, at alt i universet hænger sammen, men det er først i nyere tid, at videnskaben er begyndt at interessere sig for et sådant verdenssyn. Lynne McTaggart præsenterer de spændende videnskabelige data, eksperimenter og teorier, der udforsker bevidsthed, subtile energifelter og fænomener som telepati, psykiske evner, healing og homøopati. Bogen er fyldt med detaljerede beskrivelser af nogle af den nyere tids mest fascinerende og tankevækkende videnskabelige eksperimenter, nogle udført af regeringer i al hemmelighed, der peger i retning af en radikal ny forståelse af universet og livet. Trods sit videnskabelige indhold er Feltet let læst og giver et overblik over de nye paradigmer, der kan vise sig at have store konsekvenser for, ikke alene hvordan vi forstår verden, men også for vores måde at leve på.