Filmtips

Desperately seeking White Zone

Fransk dokumentar af Marc KHANNE 
(engelske undertekster) 58 min.

 

Hvem er disse mennesker, der lider af el-overfølsomhed, og som medierne omtaler nu og da? Instruktøren af filmen brugte to år på at undersøge og møde omkring 60 personer i hele Frankrig, der er blevet overfølsomme over for elektromagnetiske felter, folk der lider af EHS.

 

Køb DVD her

Desperately seeking White Zone

(Film trailer)

Where can we live?

(Film trailer) 

Dokumentar af instruktøren Hélène Aastrup-Samuels 
(2011, svensk tale, engelske under-tekster) 42 min.

 

Filmen beskriver livet for to forskellige svenske kvinder og deres unge familier som hver på deres egen måde, kæmper for at finde fred og sikkerhed fra toksiciteten af trådløse stråling.

 

Bestil filmen her: eirafilm@tyfonmail.se

 

Videotips

Living in a Golden Cage

En fremragende kortfilm, der følger livet for nogle få mennesker, der er blevet handicappede af elektromagnetisk forurening.

 (12.57 min)

 

Skjult fra det trådløse samfund

Inge-Lis Marchant kan hverken tåle mobiltelefoner eller internet. Hun er el-overfølsom, også kaldet Elektro Hyper Sensitiv (EHS). Hun lever til daglig i skjul for det trådløse samfund, som vi andre ikke kan være foruden.

 (4.50 min)

 

Green Bank, USA

EMF-flygtninge flytter til Green Bank, West Virginia (USA) for at undslippe elektromagnetisk stråling. Et kæmpe radioteleskop forbyder enhver form for mainstream elektronik fra at blive brugt i nærheden. (3.47 min)

 

Bogtip

Et Vackert Fängelse

På flykt från el- och mobilstrålning

af Gunilla Ladberg

 

Bogen (på 66 sider) handlar om mennesker som på grund af el-overfølsomhed er blevet tvunget til at flygte fra hjem og arbejde og isolere sig ude i skoven.

 

Hent bog (pdf - svensk version)

Hent bog (pdf - engelsk version)

E-smog flygtninge

 

En e-smog flygtning er en af ​​de mange tusinde mennesker i verden som søger steder at bo, der er fri for menneskeskabt mikrobølgestråling og elektrisk forurening. Mange er blevet så syge af e-stress, at de har måttet opgive deres karriere, hjem, skole, samfund og familie for at finde et sikkert sted at eksistere i vores moderne verden, der er nu fyldt med e-smog forurening.

 

De fleste af os tænker på flygtninge, som folk i den tredje verden der forsøger at undslippe hungersnød, tørke, krig og politisk undertrykkelse. Men der er en voksende mængde af miljøflygtninge lige her, lige nu, i de rigeste lande i verden. Det er mennesker, der er blevet sensibiliseret til den handelsvare, som hele vores moderne verden baserer sig på - og dermed den mikrobølgestråling, der driver vores trådløse digitale teknologi og verdensøkonomi.

 

I skjul for det moderne samfund

Over hele vores udviklede og civiliserede verden findes der mennesker fra alle samfundslag: revisorer, læger, advokater, skolelærere, computer programmører, kassedamer, kontorfolk, teknikere, elektrikere, administrerende direktører og skolebørn, der søger naturområder, gårde, fjerntliggende samfund, huler, afsidesliggende strande, afsondrede dale, kælderlejligheder og radio-frie hvide zoner, hvor de kan leve uden smerter. De søger steder, hvor de kan sove og vågne uden de almindelige e-stress (EHS) symptomer som hovedpine, hjertebanken og ekstrem træthed. Disse elektro-overfølsomme individer er kanariefuglene i den globale kulmine af trådløs teknologi og elektrisk forurening.

 

Vil vi anerkende det budskab, de formidler?

 

Hvorfor har du ikke hørt om e-smog flygtninge?

Der er der et par grunde til. For det første kan en person der bliver alvorligt e-stresset ikke længere betjene en computer eller "smart"-telefon. I en kultur der er besat af sociale medier - er det ligesom at droppe ud af landkortet. Man bliver nødt til at afstå fra det der betragtes som "normale" aktiviteter, og man bliver usynlig.

 

En person der engang var aktiv med e-mail, Facebook, Twitter, blogs eller regelmæssige mobilopkald kan være nødt til at droppe al elektronisk kommunikation. De fleste mennesker vil synes, at deres Facebook-ven er blevet fjern og afvisende, mens de i virkeligheden forsøger at skåne helbredet. Nogle e-smog flygtninge kan blive fungerende igen hen over tid, men mange andre tilbringer resten af ​​deres liv uden for samfundet.

 

For det andet, så er procentdelen af de hårdest ramte mennesker i øjeblikket lav - mindre end 1% af befolkningen. Så oddsene for at én af ​​dine nære venner eller familiemedlemmer er hårdest ramt af e-stress er ikke høje (i hvert fald for nu). Dog er 3-5% af befolkningen moderat påvirket, og yderligere 25% er svagt påvirket af mikrobølgestråling og elektrisk forurening. Med eftersom mængden af ​​e-smog forurening i vores liv vokser eksponentielt hver dag, vil mange flere mennesker blive påvirkede i den nærmeste fremtid.

 

Vi er blot i begyndelsen af, hvad der kunne være

det 21. århundredes sundhedskrise.

Det er ikke til at sige hvem der vil få e-stress.

En nær ven eller et familiemedlem kan blive den næste. 

Det kunne endda være dig.

 

For det tredje, er det kun nogle få frygtløse journalister der ærligt dækker historierne om det stigende antal e-smog flygtninge, mens de store nationale mediekoncerner ikke rører emnet (de lader til at have tavshedspligt).

Dette skyldes sandsynligvis de potentielt enorme økonomiske konsekvenser fra annoncørerne (primært teleindustrien) i disse medier.

 

Hvis medierne endelig rapporterer om e-stress (EHS), har det været på en måde, der helt fejlagtigt beskriver e-stress, hvor det udlægges som en psykiatrisk tilstand. Der vil altid være psykiatere eller fysikere (med tilknytning til industrien) der interviewes, som er villige til at sige at e-stress er en psykosomatisk eller nocebo-effekt-reaktion på en opfattet trussel. Men hvis du spørger en biolog eller læge uden særinteresser, vil du opdage, at der er klare og utvetydige fysiologiske biomarkører, der viser at e-stress er en klar og helt reel biologisk reaktion og en aktuel sundhedstrussel for samfundet.

 

Kanariefugle i en kulmine?

EMF flygtninge er vor tids kanariefugle. Ligesom minearbejdere tog kanariefugle ned en kulmine for at advare dem om farlige gasser, advarer elektro-sensitive mennesker samfundet om de gennemgribende sundhedsmæssige konsekvenser vores kollektive afhængighed af trådløs teknologi kan have. Vi bør derfor bifalde deres budskab og takke dem for at vise os noget, der ellers ville skade hele samfundet på lang sigt.

 

e-smog flygtninge lider ikke af en smitsom sygdom, men hvis du f.eks. er stærkt afhængig af trådløs teknologi, bor ved siden af ​​en mobilmast eller har et smartmeter installeret ved siden af ​​dit soveværelse, kan e-stress til enhver tid påvirke dig eller et familiemedlem. Fra det tidspunkt, kan dit liv ændre sig på måder, du i øjeblikket ikke kan fatte.

 

Der er dog mange forebyggende skridt du kan tage for at sikre, at du ikke bliver en e-smog flygtning. Og hvis du kender nogen, der er begyndt at få hovedpine fra deres mobiltelefon, Wi-Fi, computer, smartmeter eller den lokale mobilmast, så del disse oplysninger med dem. Jo mere du lærer om denne potente miljøforurening og dens konsekvenser, jo mere kan du hjælpe dig selv og det stigende antal e-smog flygtninge i vores samfund.

 

 

White Zones

Det som teleselskaberne betegner som sorte huller i mobildækningen, er strålingsfrie åndehuller for de elektrosensitive. De kaldes også White Zones (hvide zoner).

 

I Danmark tages der initiativ til at oprette en EHS-venlig økolandsby, og der ledes efter egnede steder i hele landet. I øjeblikket undersøges nogle konkrete muligheder i nordjylland.

Du kan følge projektet på Facebookgruppen Hz/hvid zone eller kontakte Tanja-Maj Holm på tlf. 9799 5999.

 

Følgende guider anviser potentielle områder rundt omkring i verden, der kan være egnede til dem, der søger strålefrie EMF asylområder.

 

http://radiationrefuge.com/

http://electroplague.com/sanctuaries/

 

 

Udvalgte beretninger fra e-smog flygtninge

Vi der har e-stress, er beviserne på at trådløs teknologi er sundhedsskadeligt.
At fortælle de personlige historier er også et af de vigtigste redskaber til at oplyse samfundet om de skjulte tragedier, og konfrontere samfundet med de lidelser denne teknologi er med til at skabe; de liv det ødelægger; de grundlæggende menneskerettigheder den overtræder. 

Følgende er et udvalg af beretninger af e-smog flygtninge, der modigt har fortalt deres historie i pressen - primært fra udlandet. De fleste elektrosensitive og e-smog flygtninge er usynlige i samfundet og afholder sig fra at lade sig udstille og latterliggøre af en sensationshungrende presse. Der er sandsynligvis titusinder yderligere historier, der aldrig vil blive fortalt.

We are the Evidence - Er en International hjemmeside, der samler historier om teknologiens ofre.

https://wearetheevidence.org/

 

IT specialist Steve Weller, web designer og tidligere Australian Army commando, Bruce Evans, m.fl., fortæller om EHS

http://www.smh.com.au/good-weekend/brain-on-fire-20150820-gj44nm.html

 

TV Producer må opgive sin karriere og sit hjem på grund af EHS 

http://www.dailymail.co.uk/health/article-1195551/It-happened–Im-allergic-modern-life.html

 

Tidligere medicinstuderende tvunget til at opgive karriere efter at have fået EHS

http://www.mindfully.org/Technology/2004/Electromagnetic-Fields-EMF1jun04.htm

Softwareudvikler er nødt til at leve på en afsondret strand væk fra Wi-Fi

http://loopjamaica.com/2014/09/15/latest-jamaica-community-news-software-engineer-allergic-to-wifi-searches-for-purpose/

Tidligere mobiltelefon ingeniør hos Ericcson er nu tvunget til at leve i skoven

http://www.popsci.com/science/article/2010-02/disconnected

EL-ingeniør syg af el-allergi

http://www.tu.no/kraft/2008/05/06/el-ingenior-syk-av-el-allergi

En præst begår selvmord efter at han blev EMF flygtning

http://ehsfighback.blogspot.dk/2014/02/when-priests-commit-suicide.html

Læge og kirurg blev EMF flygtning

http://www.electrosensitivesociety.com/2010/06/01/the-dr-carlos-sosa-m-d-story/

Kvinde kæmper for et strålefrit område i Frankrig

http://ehs-action.org/?p=5922

Canadisk familie på flugt fra Wi-Fi fordi datteren har EHS

http://www.saobserver.net/news/283129211.html

 

Tidligere berømt Ibiza DJ kan ikke længere være i det offentlige rum på grund af EHS

http://www.dailymail.co.uk/health/article-1201896/Allergic-wi-fi-How-electrosmog-leaves-Afterlife-DJ-agony.html

 

Engelsk tidligere fitness træner kan ikke forlade sit hjem

http://www.walesonline.co.uk/news/wales-news/electromagnetic-hypersensitivity-means-peter-lloyd-7948249

 

Svenske EMF flygtninge

http://emfsafetynetwork.org/wp-content/uploads/2009/09/Forced-to-Disconnect-Electrohypersensitive-fugitives.pdf

 

Ejendomsmægler, bygningskonstruktør, lærer og familier, der er blevet EMF flygtninge

http://electroplague.com/ehs-stories/

 

Skoleleder tvunget fra skole/karriere på grund af Wi-Fi-sygdom

http://www.heraldsun.com.au/technology/dr-marietherese-gibson-resigns-from-tangara-school-for-girls-over-wifi-health-worries/story-fni0byb4-1226729172333

 

Smartmeter tvinger familie til at forlade deres hjem

http://www.heraldsun.com.au/leader/inner-east/smart-meter-problems-force-balwyn-north-family-out-of-home/story-fngnvlpt-1227218811025

 

Tidligere lydtekniker bor nu i skoven for at undgå e-smog

http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2012/jul/20/man-living-alone-woods-escape-wifi-mobiles

Par tvunget til at forlade byen pga. trådløs teknologi

http://www.oceansidestar.com/news/forced-to-leave-town-1.670205

 

Kvinde overlevede kræft men fik EHS af kemoterapi

http://www.dailymail.co.uk/health/article-1387972/Woman-allergic-electricity-Cancer-survivor-sensitive-gadgets-lives-candlelight.html

 

Advokat med EHS er tvunget til at bo i skoven

http://ehsfighback.blogspot.dk/2012/06/article-about-dafna-tachover-ehs.html

 

43-årig tysk dommer er tvunget til at bo i Black Forest valley for at undgå mobiltelefoner

http://www.badische-zeitung.de/wehr/zur-erholung-ins-funkloch--55488677.html 

IT konsulent mistede sit job pga Wi-Fi overfølsomhed

http://english.cri.cn/6966/2013/10/08/2361s791153.htm

 

Mor til to flytter 600 km væk for at undgå radiofrekvent stråling

http://www.macleans.ca/society/health/refugees-in-their-own-land/